Sto nijansi prugica.

U Zaru Home stigla je divna kolekcija tkanina, nastala u suradnji s pariško-gvinejskim brendom Tensira

Ljeto ne možemo zamisliti bez prugica. Plavo-bijele, crveno-bijele, zeleno-bijele, smeđe-bež, žuto-bijele, crno-bijele… prugice su ove sezone jako in, a na koje sve načine ih možemo kombinirati i varirati, pokazala nam je nova kolaboracija Zara Home x Tensira. Kolekcija je stigla u trgovine, a riječ je o limitiranoj kolekciji jastuka, jastučnica, stolnjaka, podnih jastuka, ležaljki, madraca, kaftana, tunika, torbi za plažu…

Dizajn potpisuje Tuulia Mäkinen Diallo, art direktorica i suosnivačica pariško-gvinejskog brenda Tensira.

Tensira je brend nastao 2009. godine, spajajući francusko-finsku sjevernjačku estetiku te tradiciju i zanatstvo obrtništva Zapadne Afrike. Fokus je na ručnoj izradi te gvinejskoj tradicionalnom načinu prerade i bojanja pamuka.

Rezultat suradnje u fini, čvrsti, izdržljivi, a podatni komadi tkanine koji su dobro čuvana tajna brojnih luksuznih butik hotela.

Kompletna kolekcija Zara Home x Tensira proizvedena je u Gvineji, gvinejskim zanatskim tehnikama u tkanju i bojanju. Btw Tensira je jedan od brendova koji koristi ekološki certificirane pamuke i svojim zaposlenicima garantira i omogućuje dobre, fer uvjete rada.

Uživajte u otkrivanju kolekcije i sto varijacija prugica…