Hodnik stvara prvi dojam. Kako ga poboljšati?

Kako bi vam malo pomogli u pronalasku funkcionalnih, a estetski neutralnih komada koji će se uklopiti u većinu domova, pripremili smo vam naših par favorita iz Lesnine

Nabacane jakne, razbacane cipele, kišobani na radijatoru, kape, šilterice, sunčane naočale, ključevi, kutije od dostave… sve se bori za jedan te isti prostor oko komode u hodniku? Ne brinite niste jedini. I najurednijim osobama ponekad se događa da im u hodniku zavlada nered, posebice kada dolazimo s punim rukama stvari i ne znamo gdje što odložiti.

No, baš zbog toga hodnik treba znati dobro organizirati i učiniti ga funkcionalnim, praktičnim, ali ne samo lijepim.

Naime, predsoblje je često prvi dojam koji naši gosti stječu o domu, pa stoga ako želimo ostaviti dobar dojam urednosti i dobre organiziranosti, trebalo bi poraditi na organizaciji prostora.

Ormari i komode postaju neizostavni elementi svakog predsoblja, pružajući dovoljno
prostora za pohranu svih potrebnih stvari. Ormarići za obuću idealno su rješenje za pohranu i maksimalno iskorištavanje prostora, dok komode s dubokim ladicama nude praktičnost i dodatnu organizaciju.

Komoda s otvorenim policama omogućava laku dostupnost često korištenih predmeta, ali i
priliku za dekoriranje prostora ukrasnim predmetima, što pridonosi estetskom
izgledu predsoblja.

U hodniku držite stvari koje su vam potrebne za lakši i efikasniji izlazak iz doma. Jakne, kaputi, cipele, kape i šalovi, sunčane naočale, torbe, cekeri za plac, kišobrani, sportska oprema… dakle, sve što vam treba pri izlasku iz stana.

Organizirajte ladice na način da točno znate što se u kojoj ladici nalazi te o svemu tome obavijestite sve svoje ukućane. Vraćajte stvari na mjesto, kako bi prostorom uvijek vladao red.

Od ključnih elemenata predsoblja, zasigurno su i ogledala i to ne samo zbog toga što su funkcionalna, nego i vizualno povećavaju prostor.

Kao i u svakoj prostoriji, detalji čine razliku. Dodaci poput stalaka za kišobrane, klub stolića, taburea, ormarića za ključeve… dodaju funkcionalnost doma, a i mogu djelovati poput estetski privlačnog komada.

Kako bi vam malo pomogli u pronalasku funkcionalnih, a estetski neutralnih komada koji će se uklopiti u većinu domova, pripremili smo vam naših par favorita iz Lesnine. Btw ogledala i većina ovih stvari su na popustu do 29. kolovoza. Evo linka na akciju.