Volimo ovakva okupljanja. Idemo kod Borisa Ružića

Tradicija je tu da se poštuje, zar’ ne? E pa proslave Velike Gospe u Radetićima kod dizajnera Borisa Ružića već su postale svojevrsna tradicija koja se ne propušta, kao i objave te fotogenične fešte na Dblogu

Mjesto radnje Radetići. Domaćin Boris Ružić. Sveta Marija. Miris susreta, kulminacije ljeta, parfema, citrusa, fine hrane, pića, aromatičnog bilja… i dobre zabave.

Naime, proslava Velike Gospe na imanju dizajnera Borisa Ružića u mjestu Radetići u blizini Poreča, već su postale tradicija koja se ne propušta jer je svake godine spektakl.

Naime, kad god dizajner Boris Ružić nešto radi (bile to kuće za odmorhoteli, vjenčanja, hranaproslave…) uvijek postavlja ljestvicu više. Zato ga i volimo te iz tog razloga iz godine u godinu pokazujemo feštu Sante Marie na imanju njegovih roditelja u rodnim Radetićima.

Na linkove vam stavljam tekstove o tome kako se prošlih godina slavio blagdan Svete Marije ili Sante Marie, a onda u velikoj fotogaleriji pokazujem kako je bilo ove godine.

Uživajte u fotografijama Studija Partum i divnoj atmosferi koja nas podsjeća da najljepše zabave ne trebaju ni puno cvijeća, balona, natpisa, foto-wallova, natpisa tko gdje sjedi, nego autentičnost, eleganciju, stil, ideju…