Najromantičniji event u gradu

Za sve one koji u kolovozu ostaju u Zagrebu, imamo divan prijedlog za opuštajuću romantičnu večer. Počinje Le Grič – na jednom od meni najljepših mjesta u gradu

Imate li vi neko svoje omiljeno mirno, romantično mjesto gdje nema puno ljudi, a ambijent je opuštajući, miran, divan? Ja ih imam puno. U Zagrebu su to Mallinov park, Rokov perivoj, mali botanički vrt Fran Kušan, Grič… E pa upravo na Griču na prekrasnoj šetnici iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice, u subotu počinje ovogodišnje izdanje malog i intimnog događanja Le Grič.

Kao i prošle godine, Le Grič će se ponovno održavati svake subote u kolovozu od 19 sati na prekrasnoj šetnici s pogledom na zagrebačke krovove, smještenoj iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice.

– Ako biste rado običan izlazak zamijenili neobičnim, od barova su vam draži parkovi, nepovratni ste spontani romantik ili jednostavno volite sve s pariškim štihom – onda je Le Grič baš za vas. Rezervirajte subotnje večeri u kolovozu za poseban izlazak, sjednite rame uz rame na najromantičniju šetnicu u gradu i nazdravite ljetu. Uz pogled na gradske krovove i zvukove ukulela, violine i gitare, čeka vas mali, ali slatki izbor vina i pjenušaca iz Zagrebačke županije, Slavonije, Istre i Dalmacije. Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti fin – pozivaju vas cure iz malog placa koji zajedno s Turističkom zajednicom grada Zagreba, a organizira stoji iza organizacije Le Griča i popularnog Malog piknika. Ulaz je slobodan. U slučaju kiše, događanje se otkazuje i ponovno zakazuje za sljedeću subotu.

Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici te Facebook eventu. Uživajte u fotografijama Nike Goge i Samira Cerića Kovačevića.