Iverpan u Rijeci otvorio prodajni centar

Na 1700 kvadrata otvoren je poslovno-proizvodni pogon koji uključuje proizvodnju i skladište repromaterijala te uredski dio, a u njemu možete naći sve za interijere po mjeri

Nakon Varaždina, Slavonskog broda, Zadra te dvije poslovnice u Zagrebu, Iverpan je ovaj tjedan u Rijeci otvorio svoj šesti prodajni centar u Hrvatskoj. U poslovnoj zoni Kukuljanovo, na adresi Kukuljanovo 383 kupci sada na jednom mjestu mogu pronaći sve za opremanje interijera. Riječ je o poslovno-proizvodnom pogonu koji se proteže na čak 1700 četvornih metara, a uključuje proizvodnju i skladište repromaterijala te uredski dio. Vrijednost ove investicije iznosi oko tri milijuna eura, a zasad je u novo otvorenom prodajnom centru, ujedno prvom na Kvarneru, obučeno i zaposleno 16 ljudi.

IVERPAN

Široki asortiman proizvoda uključuje veliku ponudu laminatnih podova, kuhinjskih radnih ploča, porculana, kvarca, pluta, zelenih zidova, akustičnih ploča, alata, raskošan izbor dekora, pločastih materijala za izradu namještaja, ali i dodatke za kuhinju poput sudopera, slavina, vješalica, ručkica…

Iako i dalje nudi potporu stolarima i sve za izradu namještaja po mjeri, Iverpan je prije nekoliko godina napravio zaokret u strategiji i proširio svoju ponudu te se repozicionirao prema sloganu “sve za uređenje interijera” s naglaskom na održivim materijalima.

To su primjerice organoidi koji nastaju prešanjem prirodnih materijala kao što su sijeno, ružine latice ili kava, zatim pluto koje upija CO2, te ručno oslikane keramičke pločice portugalskog proizvođača Viúva Lamego.