Hisense predstavio nove televizore za gamere i ljubitelje sporta

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, premijerno je predstavio najnoviju liniju televizora koji su od dostupni i na hrvatskom tržištu

– Vrhunsko iskustvo za korisnika ostaje jedan od najvažnijih ciljeva Hisense-a. Kao tvrtka specijalizirana za TV tehnologiju, Hisense se ističe proizvodima vrhunske kvalitete namijenjenima zahtjevnim kupcima koji birajući Hisense dobivaju veliku vrijednost za novac. To potkrepljuje godišnje priznanje od strane Expert Imaging and Sound Association (EISA) koje dokazuje predanost brenda inovacijama i prvenstveno kvaliteti. Hisense je osvojio čak 5 prestižnih EISA nagrada za najbolje televizore i projektore – rekao je Denis Oštir, direktor poslovnog razvoja, na predstavljanju nove generacije Hisense televizora.

Modeli iz nove serije temelje se na Mini-LED tehnologiji koja kombinira velik broj malih LED dioda za postizanje povećanja svjetline i izvrsnog kontrasta. U usporedbi s tradicionalnim LED televizorima, Mini-LED televizori s pozadinskim osvjetljenjem proizvode dublje crne tonove i općenito omogućava bolji kontrast, jer su područja kontrole pozadinskog osvjetljenja mnogo manja i pružaju mnogo precizniju kontrolu nad slikom.

Asortiman TV kategorija i modela za nove serije sastoji se od svih glavnih tehnologija, počevši od ulazne Smart TV kategorije te UHD, QLED, Mini-LED ULED kategorije s vodećim UX modelom.

– Model U8 namijenjen je filmofilima koji će prije svega cijeniti kvalitetu slike i zvuka. U7 model idealan je izbor za sve ljubitelje sporta. U kategoriji QLED, igrači video igrica voljet će model E7 PRO jer ima različite funkcionalnosti razvijene kako bi iskustvo igranja bilo najrealnije do sada. Novost je i da su Hisense i popularna igrica Black Myth: Wukong crossover sklopili partnerstvo te da su televizori ULED Mini-Led U7 i QLED E7 PRO posebno prilagođeni novoj RPG igri uz ekskluzivni režim slike te ostale audio-vizualne karakteristike koje osiguravaju ultimativno iskustvo gejminga – kažu i Hisenseu.

Na novu seriju Hisense TV uređaja osvrnuo se Patrik Primorac, regionalni product line manager:

– Hisense ove godine donosi mnoštvo noviteta iz TV svijeta. Uz povećanu potražnju velikih ekrana Tv uređaji opet postaju centar zabave i informacija u kućanstvima naših korisnika. Gamu proizvoda smo proširili s više modela dostupnih u velikim dijagonalama, uključujući i 2 modela veličine zaslona 100″. Izdvojio bih model E7NQ PRO kao savršeni gaming uređaj koji dolazi u rasponu od 55- 100″ zaslona sa svim tehnologijama potrebnim za nezaboravno iskustvo igranja. Također, jedan od noviteta ove godine je dolazak Hisense Canvas televizora. Riječ je se o uređajima koji dizajnom imitiraju sliku na zidu te unose dašak umjetnosti i dizajna u domove naših korisnika. Od naših dobro poznatih Laser TV uređaja ove godine ističemo novi model C2 koji dolazi u tri varijante, C2, C2 PRO i C2 ultra. Ovi uređaji su savršeni prijenosni multimedijalni centar koji će se svidjeti svima. – objasnio je Primorac.

Uz 144Hz Game Mode PRO, HDMI 2.1 sada s Game Barom i niskom latencijom MEMC na E7 PRO modelu, doživit ćete igranje kao nikad do sada. Sa značajkama kao što su 240 High Refresh Rate i FreeSync Premium imat ćete konkurentska prednost u bilo kojem scenariju igranja.

– Glatko i fluidno igranje postat će standardno svakodnevno iskustvo zahvaljujući našoj 144Hz VRR tehnologiji, podižući vaše igranje na višu razinu realizma i odziva. Hisense UX model temelji se na Mini-LED tehnologiji koja daje jednu od najboljih sliku na tržištu. Samo Mini-LED X može dosegnuti lokalno zatamnjenje od 40 000 Full Array i svjetlinu do 10 000 nita, izvodeći upravljanje svjetlom bez presedana s iznimno preciznim detaljima. Uz to ima najsnažniji i najinteligentniji neuronski procesor – Hi-View Engine X, koji integrira Deep Neural Network 2.0 za stručno optimiziranje svjetline, kontrasta i smanjenja šuma kako bi slika bila savršena bez obzira na uvjete u prostoriji. Hisense premium model U8N dostupan je u nekoliko veličinama, spreman da se uklopi u vaš dom ili ured. Može se pohvaliti tehnologijama kao što su IMAX Enhanced, Dolby Vision i Filmmaker Mode koje osiguravaju da će iskustvo gledatelja biti što je moguće bliže onom u kinu. S malom razlikom – dostupan je u udobnosti vlastitog odabranog okruženja i sav njegov komfor – objašnjavaju u Hisenseu.

Svi Hisense TV modeli rade na besplatnom, intuitivnom i prilagodljivom operativnom sustavu VIDAA koji svakom korisniku omogućuje stvaranje vlastitog iskustva. Novitet je što upravo na dan lansiranja nove linije Hisense televizora na hrvatsko tržište, na VIDAA platformu dolazi i popularan streaming servis Max na kojem možete gledati najbolje naslove produkcija kao što su HBO, Discovery, Warner Bros, Cartoon Network i druge.

Kao rezultat stalnih nastojanja tvrtke Hisense da planetu učini čišćom, a naše živote održivijima, modeli UXN, U8N, U7N i 100” E7N PRO opremljeni su daljinskim upravljačem na solarnu energiju.

(PROMO)