A da preuredimo viksu? Odmah me uhvatila želja za makeoverom

Prima ima novi inspirativan katalog – idealan za maštanje o novim poduhvatima oko preuređenja interijera s konkretnim proizvodima, cijenama, novitetima, savjetima…

Ležaljka, duboki hlad, kavica i nešto zanimljivo za čitanje i listanje. Tako izgledaju moja idealna ljetna jutra. Bez telefona i žurbe. Naime, iako živimo u dobu scrollanja po ekranu, još uvijek mi je gušt uzeti neko kvalitetno papirnato izdanje u ruke, malo predahnuti, inspirirati se, uživati u sporim jutrima.

Ono što me ovih dana posebno zaokupilo je novi katalog Prima Interijeri u kojem na stotinjak stranica imate detaljan pregled premium namještaja koji Prima proizvodi, dizajnira i sadrži u svom asortimanu. Novi katalog je idealno štivo za maštanje o novim preuređenjima, adaptacijama, makeoverima, projektima. Svima nama koji obožavamo interijere, vjerojatno će se aktivirati onaj crv da bi nešto preuređivali. Ja bih tako sada preuređivala obiteljsku vikendicu.

Btw cjelokupnu bogatu ponudu svakako pročekirajte u Prima salonima i webshopu gdje ćete zasigurno naći nešto za sebe, baš po svom ukusu. Upravo je to čar Prima namještaja koji 100% možete prilagoditi sebi kombinirajući detalje, odabirući materijale i boje.

U katalogu ćete pronaći zanimljive tekstove o iskustvu opremanja doma te niz korisnih informacija i savjeta koji vam mogu pomoći pri uređenju. Pronaći ćete podatke o novom namještaju i detalje o opremanju specifičnih interijera poput kuće za najam u planinama, na selu, na moru ili opremanja obiteljskog stana koji zaokružuju priču o kompletnom opremanju doma.

U novom izdanju godišnjeg kataloga predstavljena je i najnovija kolekcija namještaja koje je divan spoj suvremenog dizajna i funkcionalnosti – od novih još modernih kuhinja po mjeri, elegantnih i izdržljivih blagovaonskih stolovastolica, pa sve do box spring i francuskih kreveta, novih modularnih garnitura tapeciranih u luksuzne tkanine te divnih ugradbenih ormara po mjeri.

Ono što mi je posebno zanimljivo je što Prima ima kompletan asortiman u jednom stilu, pa tako ako, primjerice, želite kompletan dom opremiti u ladanjskom romantičnom stilu – možete. Od istog drva, boje, istih modela ručkica i fronti mogu biti ormari u spavaćoj sobi, komode u hodniku, elementi u dnevnom boravku, ormarići u kupaonici, pa čak i kompletna kuhinja.

Ista priča vrijedi i kod tapeciranog namještaja. Od iste vrste materijala možete odabrati i stolice, kutnu garnituru, fotelje, malu praktičnu sofu na razvlačenje, kao i tapecirung na krevetu.

Sve to u interijeru može stvoriti nevjerojatan sklad i eleganciju, što posebice može biti atraktivno kod opremanja kuća za odmor. Naime, kod kuća za odmor očekuje se da stvore dojam sklada, opuštenosti, luksuza, odmaka od stvarnosti. Da djeluju poput idile, sna.

A upravo takvu usklađenost, harmoniju i dosljednost jednom stilu uređenja svih prostorija, nudi Prima.

Kako to? Što je čini drugačijom od drugih salona namještaja?

Najkraće rečeno – što je Made in Croatia. Naime, Prima je najveći hrvatski proizvođač namještaja u Hrvatskoj i regiji. Imaju čak 6 tvorničkih pogona u Hrvatskoj i regiji kojima proizvode kompletan međusobno usklađen asortiman namještaja za opremanje doma, apartmana, kuća za odmor, ureda i raznih drugih objekata.

Prima postoji već gotovo 30 godina i njihov je namještaj oduvijek poznat po dobrom omjeru cijene i kvalitete, ne samo u regiji nego i po cijeloj Europi i svijetu, gdje mnogo izvoze.

No, Prima je danas puno više. Naime, ono što mene osobno kod Prime jako veseli i fascinira je što je u posljednjih nekoliko godina napravila ogroman, ali uistinu ogroman, korak po pitanju dizajna.

Novi rebranding grupacije, novi izgled salona, novi koncept asortimana, potpuno novi osuvremenjen dizajn, samo su dio promjene zbog koje Prima danas potpuno nov, svjež, zanimljiv brend namještaja za novu generaciju hrvatskih, ali i svjetskih, domova.

– Naš namještaj proizveden je u Hrvatskoj. Najveći smo hrvatski proizvođač namještaja, imamo šest proizvodnih pogona i razgranatu maloprodajnu mrežu koja pokriva cijelu Hrvatsku. Ulažemo u naše proizvodne pogone kako bi bili opremljeni najmodernijom tehnologijom i strojevima, što nam omogućava da ostvarimo visoke standarde kvalitete i trajnosti. Svaki proizvod prolazi kontrolu kvalitete kako bismo osigurali da dobijete najbolji mogući proizvod – stoji u katalogu Prima interijeri u kojem možete pronaći i moju kuhinju.

Naime, pričala sam Vam o mojoj kuhinji i svim fazama njezinog preuređenja, a za Prima katalog ispričala sam kako izgleda proces dizajna i narudžbe kuhinje.

Svoj besplatni primjerak kataloga Prima interijeri 2024. možete preuzeti u Prima salonima ili ga možete naručiti da vam stigne na kućnu adresu. Za one nestrpljive, tu je  i link za online listanje. Uživajte.