Tvorci čarobnog svijeta Coqui Coquija napravili su kolekciju za H&M Home

H&M Home predstavio je novu kolekciju nišnih mirisa i detalja za dom u suradnji s travel i lifestyle brendom Coqui Coqui

U njihovim kućama za odmor obožavaju odsjedati bogati i slavni. Njihov smisao za detalje, atmosferu, interijere, estetiku, mirise… potpuno nadahnjuje. Oni su Francesca Bonato i Nicolas Malleville, bračni par koji stoji iza brenda Coqui Coqui, meni osobno jedan od zanimljivijih lifestyle brendova. Pod tim istim brendom naći ćete luksuzne kuće za odmor i boemske butik hotele, mirise za dom, parfeme, spa kolekciju, torbe, nesesere, stvari za putovanje, ali i stvari za dom poput posteljine, jastuka, vaza, outdoor namještaja. Detalje koji podsjećaju na odmor i dom.

“Mirisi su srž brenda — i srž suradnje, gdje su dva mirisa stvorena ekskluzivno za kolekciju: Vétyvers du Pacifique i Flores de Yucatán. Svaki put kad putujemo, tražimo mir kroz predmete — detalje zbog kojih se osjećamo kao kod kuće, bez obzira koliko daleko putovali.” – stoji u opisu ove zanimljive suradnje suradnje brendova Coqui Coqui x H&M.

Utemeljiteljima Coqui Coquija, Nicolasu Mallevilleu i njegovoj supruzi Francesci Bonato, luksuz nije u materijalnom bogatstvu — već u povezivanju s prirodom i korijenima zanatske tehnike izrade ručno rađenih predmeta.

Par se upoznao na pješčanim plažama Tuluma početkom ’00-ih. Dva desetljeća kasnije, obitelj dijeli svoje vrijeme između Yucatána u Meksiku, Bora Bore u Francuskoj Polineziji i Riviere dei Fiori u Francuskoj i Italiji, mjesta koja sva ugošćuju čarobna skrovišta po kojima je Coqui Coqui postao poznat.

Priča o Coquiju Coquiju počinje posjetom prijatelja i obitelji rezidenciji Malleville-Bonato na Yucatánu. Jedna gostinjska soba ubrzo je postala dvije, zatim tri. Par je volio pozivati i ugostiti ljude, pokazati im poluotok i svu njegovu prekrasnu okolicu i tradiciju, čineći da se osjećaju kao kod kuće.

Danas Coqui Coqui vodi pet ekskluzivnih rezidencija, četiri u Meksiku i jednu u Francuskoj Polineziji.

– Naš život izgrađen je oko suštine doma daleko od doma. Dok biramo biti istraživači, živimo svoje živote skupljajući sjećanja, spajajući ih u dijelove i stvarajući od njih dom – izjavila je Francesca Bonato.

Zajedno s H&M HOME, Malleville i Bonato stvorili su kolekciju detalja interijera koji hvataju tu bit – predmete zbog kojih se osjećate kao kod kuće, bez obzira koliko daleko putovali.

Mirisi su srž Coqui Coqui — i srž suradnje, gdje su dva mirisa stvorena ekskluzivno za H&M HOME kolekciju: Vétyvers du Pacifique i Flores de Yucatán.

– Stvaranje mirisa je vrhunsko osjetilno iskustvo. Botanički buketi Vétyvers du Pacifique i Flores de Yucatán temelje se na aromama cvijeća, voća, šuma, bilja i korijenja koje možete vidjeti, pomirisati i okusiti u dvjema domovinama Coqui Coqui: meksičkom Yucatánu i Iles de la Societé u Francuskoj Polineziji – izjavio je Nicolas Malleville.

Kolekcija Coqui Coqui x H&M HOME bit će dostupna u odabranim trgovinama i na hm.com/home od 8. kolovoza.

A sada vam pokazujem galeriju Coqui Coqui rezidencija i boemskih butik hotela. Oduševljeni smo sa svime osim s cijenom. Evo linka.