Na plažu sa stilom. Naša hit lista za uživanje u prirodi

Lagane izdržljive ležaljke, nepromočivi jastuci, torbe koje postaju kolica, višekratne kocke leda, termosice koje možete objesiti na stablo… su must have. Evo naše D liste za piknik iz Lesnine

Sjećam se, mi lokalci čudili smo se turistima što sve nose na plažu. Luftić, ležaljke, stol, stolice, maske, peraje, lopta, razne kreme za sunčanje, prijenosni hladnjak… To je bila tek osnovna oprema, a znalo je biti i kajaka, daski za surfanje, raznorazne ronilačke i ribolovne opreme…

S druge strane – mi lokalci bili smo apsolutni minimalisti. Išli smo na more samo s ručnikom i knjigom. Ni kremu ne bi ponijeli. Tek oni malo “komotniji” i s djecom nosili su torbu u kojoj je bila pokoja kantica za zalijevanje, križaljka, krema za sunčanje, kruh i pašteta, nešto za grickanje.

Sve se promijenilo.

I mi lokalci s godinama smo postali “turisti”. Kada gledam oko sebe što sve nosimo na plažu, smiješno mi je.

Naime, sjećam se jednog ljeta dok su nam djeca bila jako mala, u par navrata smo odlazili u auto po stvari. Nosili smo gomilu igračaka, brodića, luftića, šlapica, šator za hlad, kolica, ležaljke, prostirke za igru i hrpu posudica s hranom…

Sada su ipak malo veći, pa sami nose svoje stvari, ali bez obzira nismo postali ponovno minimalisti. Naučili smo se da je lijepo kada nam je na plaži udobno. Prostirke, ležaljke, hladnjak-torba… postali su naša standardna oprema.

Naime, iako volim jesti, piti kavu i koktele u beach barovima na plaži (btw biram plaže i po vrsti muzike i izgledu obližnjeg kafića), moram priznati da su me malo šokirale ovogodišnje cijene po našim plažama.

Neću se puno žaliti i protestirati, ali zato ove godine dio naše standardne opreme za plažu bit će i termosice s kavom, boce s osvježavajućim pićem, posudice s voćem i povrćem, daske za rezanje, rashladne torbe…

Ako ste i vi u moodu da na plažu i u boravak u prirodi nosite kompletnu opremu za piknik, onda će vam dobro doći naša D lista sa stvarima za ugodan, zabavan i ukusan boravak u prirodi.

Lagane izdržljive ležaljke, nepromočivi jastuci, torbe koje postaju kolica, višekratne kocke leda, termosice koje možete objesiti na stablo… su must have.

Btw u Lesnini sam pronašla mnoštvo upravo takvih predmeta za plažu – korisnih, višenamjenskih, funkcionalnih, lijepih i na popustu. Napravila sam vam moj D izbor. Cijene, dimenzije, materijale i ostale specifikacije možete saznati na linku ispod svake slike.

LESNINA
LEŽALJKA ZA PLAŽU, LESNINA (LINK)
JASTUČNICA ZA Vanjsku upotrebu, LESNINA (LINK)
Ručnik, LESNINA (LINK)
Deka za piknik, LESNINA (LINK)
Deka, LESNINA (LINK)
Ručnik za plažu, LESNINA (LINK)
Torba za kupovinu Lesnina, LESNINA (LINK)
Kolica za kupovinu, LESNINA (LINK)
Torba za kupovinu, LESNINA (LINK)
Kolica za kupovinu, LESNINA (LINK)
Torba za kupovinu, LESNINA (LINK)
TERMOSICA, LESNINA (LINK)
TERMOS BOCA, LESNINA (LINK)
LEŽALJKA, LESNINA (LINK)
TERMOSICA, LESNINA (LINK)
ČAŠA COFFEE TO GO, LESNINA (LINK)
POSUDA ZA HLAĐENJE VINA, LESNINA (LINK)
VIŠEKRATNE KOCKE LEDA, LESNINA (LINK)
POSUDA ZA MIJEŠANJE LEDA, LESNINA (LINK)
ČAŠA ZA CRNO VINO, LESNINA (LINK)
POSLUŽAVNIK za serviranje, LESNINA (LINK)
ZVUČNIK, LESNINA (LINK)
Daska zA rezanje, LESNINA (LINK)
DASKa za serviranje, LESNINA (LINK)
SET ČAŠA 8-DIJELNI, LESNINA (LINK)
POSUDA ZA ČUVANJE NAMIRNICA, LESNINA (LINK)
DOZATOR PIĆA, LESNINA (LINK)
Coffee to go, LESNINA (LINK)
termos boca, LESNINA (LINK)