Majestic Park novo in mjesto za vjenčanja i evente

Obitelj Majetić, vlasnici Cateringa Majetić i restorana Eateria, otvorili su Majestic Park, bajkovito mjesto na 18.000 kvadrata na kojem se nalazi i organski vrt za vlastitu proizvodnju voća, povrća i začinskog bilja

Majestic Park otvorio je svoja vrata i u nepuna dva mjeseca postao je omiljeno mjesto za vjenčanja i evente, popunjen za vjenčanja gotovo cijelu 2025. godinu. Resort se prostire na 18.000 kvadrata, a na njemu se osim šatora za evente nalazi bazen, mirisni vrt, voćnjak, šuma…

Na ulasku u park dominiraju dvije masline koje simboliziraju jedinstvo – par koji postaje jedno. Oko šatora protežu se breze te pažljivo uređen mediteranski vrt s više od 200 lavandi, 300 ljiljana i hortenzija, raznih mediteranskih trava i ruža. Svaka biljka nosi sa sobom svoj jedinstveni period cvatnje, što osigurava stalnu promjenu boja iz jedne sezone u drugu. Staze i crvenkasti malč vode do terase s bazenom, naglašavajući profinjenost i eleganciju dizajna.

– Naša vizija bila je stvoriti prostor koji slavi ljubav i prirodne ljepote. Svaki kutak parka pažljivo je dizajniran kako bi istaknuo nepregledne šume, ljepotu zelenila prirode i mediteranskog bilja. Željeli smo da svaki posjetitelj osjeti mir i osjećaj opuštanja koji pruža boravak u prirodi. Prirodni elementi koje smo koristili u dizajnu prostora pridonose osjećaju elegancije, profinjenosti i integracije s okruženjem. Posebno smo ponosni na naše krošnje drveća koje smo sačuvali kao simbol našeg poštovanja prema prirodi – naglasila je Tena Majetić, osnivačica Majestic Parka koji se nalazi na jugu Zagreba u Brezovici.

U srcu parka nalazi se elegantan šator s minimalističkom crnom konstrukcijom koji prima do 350 uzvanika. Unutarnji dio šatora odiše jednostavnošću, bež tonovima i monokromatskim stilom što ga čini idealnim mjestom za organizaciju različitih događanja u prirodnom okruženju. Prozori od poda do stropa omogućuju obilje prirodnog svjetla, stvarajući osjećaj otvorenosti i prozračnosti.

– Osim vjenčanja, resort nudi različite kulise za organizaciju privatnih i poslovnih događanja, edukacija, radionica i proslava na otvorenom. Naša mala dvorana Bloom predstavlja multifunkcionalni prostor s vlastitim japanskim vrtom. Lounge zone s fire pitom i vanjski cooking corneri daju poseban šarm svakom događaju, omogućujući gostima da uživaju u svježem zraku i okruženju zelenila. Sa više od 12 godina iskustva u ugostiteljstvu, dobro znamo što event industrija traži i tržište od nas očekuje, stoga smo u potpunosti usmjereni svakom klijentu ponuditi autentično iskustvo koje nadmašuje i naša očekivanja – izdvojila je Tena Majetić.

Poljoprivredno gospodarstvo s vlastitom proizvodnjom ono je što Majestic Park čini jedinstvenim. Resort predstavlja i poljoprivredno gospodarstvo s uzgojem vlastitog voća, povrća i začinskog bilja. Ovdje se svaki sastojak pažljivo uzgaja i obrađuje, čime se osigurava najviša kvaliteta hrane koja se poslužuje gostima. Voćnjaci i povrtnjaci u parku daju bogatu berbu tijekom cijele godine, a proizvodi se koriste u kulinarskim kreacijama koje potpisuje njihov Catering Majetić.

– Naša misija je svakodnevno rasti i razvijati se, pružajući gostima jedinstveno iskustvo povezivanja s prirodom kroz vrhunsku hranu. Cilj nam je bio spojiti ljubav prema prirodi s vrhunskom gastronomijom. Ponosno nosimo titulu poljoprivrednog gospodarstva koje potiče revitalizaciju, preradu i plasiranje proizvoda organskog uzgoja. Cijeli projekt je montažnog tipa gradnje i usmjeren je na revitalizaciju postojećih objekata. Tijekom gradnje, određene dijelove izvornog projekta smo bili primorani mijenjati, no ti izazovi su nas potaknuli na nove ideje koje danas čine našu priču potpunom. Vjerujem kako se naš doprinos hrvatskoj gastronomiji, osim u kvaliteti proizvoda, posebice očituje kroz očuvanje tradicionalnih tehnika proizvodnje koje s ponosom čuvamo u Majestic Parku – zaključila je Tena Majetić.

Uživajte u fotografijama Tare Pušić.