Espresso i bijela kava, nisu samo pića, nego i omiljene boje za jesen 2024

Kare je predstavio novitete koji uskoro dolaze u trgovine i webshop www.kare.hr

Bravo Kare Hrvatska. Upravo ekipa iz našeg Karea iz Hrvatske osvojila je nagradu za Visual Merchandising na nedavnom Kareovom eventu u sjedištu u Munchenu, kao primjer najbolje uređenog prodajnog mjesta na svijetu. Iako su sva Kareova prodajna mjesta atraktivna i napravljena po njihovim standardima, jezičac na vagi za nagradu bio je novootvoreni showroom u robnoj kući Ambienta u Novom Zagrebu. Čestitamo ekipi iz Hrvatske koju smo odmah zamolili da nam ispriča o dojmovima iz Munchena te pokaže novitete za jesen/zimu.

– Nova kolekcija sjedinjuje eleganciju i avangardu, modernost s retro prizvukom. U fokusu su prirodni materijali, prvenstveno drvo koje osim u elegantnim, zaobljenim linijama dolazi i u svom rustikanom retro obliku. In su komadi koji podsjećaju na hand made zanatstvo, te u sebi kriju autentičnost i individualnost. U kompletnoj kolekciji osjeća se povratak prirodi i prirodnim materijalima, a kao i uvijek, Kare iznenađuje s posebnim, avangardnim komadima namještaja i dekoracijama koje prostoru daju upečatljivost i karakter – objasnila nam je Morena Negovetić, otkrivši nam da će se noviteti iz kolekcije vrlo brzo naći i na Kareovoj novoj web stranici www.kare.hr.

– Boja bijele kave, espressa, macchiata, bež, off white… i dalje su u fokusu, a nakon kratke pauze ponovo se vraćaju i sivi te crni tonovi koji se često pojavljuju i u kontrastnim kombinacijama. Zlatna boja ponovo je u fokusu, a od materijala osim već spomenutog drva in je travertin, mramor, ratan, koža… – objašnjava Morena.

Osim apstraktnih motiva, naše zidove ponovno će uveseljavati pop art komadi u jarkim i veselim bojama s neonskim detaljima.

Evo malog previewa noviteta iz Munchena.