Calligaris, Atlas i Kare predstavljaju novitete na InDizajnu

Listopad je mjesec sajmova interijera. Ekipa iz Meblo Tradea ispričala nam je sve o novitetima i akcijama te nam pokazala vizualizacije kako će izgledati predstavljanje Calligarisa i Karea na InDizajnu

Užurbano je danas u Areni Zagreb gdje se sve priprema za sutrašnji početak sajma InDizajn. Što nas sve očekuje?

Evo malog sneak peeka sa štanda Meblo Tradea koji će predstaviti novitete od njihova tri najpopularnija brenda u ponudi: Calligaris, Atlas i Kare.

CALLIGARIS / MEBLO TRADE

Calligaris ove godine donosi novu viziju doma koja je topla i ugodna, zahvaljujući prirodnim nijansama i toplim materijalima poput drva, keramike te mekih i udobnih tkanina za presvlake. Predstavit ćemo mnoštvo noviteta iz nove kolekcije koja obuhvaća komade s oblinama koje prate liniju tijela, omogućujući maksimalnu udobnost. Posebno ističemo stol Cyclone, čija centralna baza, inspirirana ciklonskom rotacijom, stvara dinamičan vizualni dojam iz različitih kutova gledanja, te stol Yoroi, inspiriran drevnim oklopom samuraja. Yoroi stol karakterizira centralna baza s vertikalnim žljebovima i drvenim umetkom, koji svojom snažnom prisutnošću kontrastira jednostavnosti ovalne ploče. Ovaj stol predstavlja savršen balans između povijesne inspiracije i suvremenog duha, čime unosi jedinstven karakter u svaki interijer. Uz ove izuzetne stolove bit će predstavljene, stolice Sweel koje su također novitet. Ove stolice donose kombinaciju vitkih linija baze i udobnog sjedala kvadratnog oblika, s opcijama dvobojne kombinacije materijala, što omogućuje jedinstven i personaliziran izgled – objasnila je Morena Negovetić, dodavši kako će uz Calligaris Meblo Trade predstaviti i novitete brenda Atlas.

CALLIGARIS / MEBLO TRADE

– Atlas je ove godine posebno usmjeren na trendove i kvalitetu, s naglaskom na povratak oblih formi koje su postale nezaobilazan dio modernog dizajna. Njihova nova kolekcija za 2024. godinu donosi namještaj koji odražava najnovije trendove, ali i funkcionalnost potrebnu u suvremenim domovima. Atlas nudi širok spektar sofa prilagođenih različitim potrebama, od manjih modela poput Medise idealnih za kompaktne prostore, do modularnih i prostranih garnitura kao što su Elora, Eden i Liwa.

ATLAS / MEBLO TRADE

Trend oblih formi najbolje dolazi do izražaja u tkaninama poput buklea, materijala koji simbolizira luksuz i prefinjenost. Kombinacija buklea i luksuznih detalja, kao što su kožne police-stočići na Eden garnituri, stvara upečatljive i nesvakidašnje komade namještaja. Atlas također naglašava važnost kvalitetne konstrukcije od punog bukovog drveta, vrhunskih motoriziranih relax mehanizama te visokokvalitetne memory pjene, što njihove garniture čini izuzetno udobnim i dugotrajnim – kaže Morena Negovetić objasnivši kako je velika prednost brenda Atlas njihova modularnost te mogućnost stvaranja personaliziranih rješenja koja se mogu realizirati u neograničenim kombinacijama i varijacijama.

KARE / MEBLO TRADE

– Naravno, neizostavni dio našeg izložbenog prostora bit će i brend KARE. KARE majstorski kombinira estetski upečatljiv namještaj i ekscentrične dekorativne elemente poput nijednog drugog brenda. Pod motom “Joy of Living”, već 43 godine, KARE stvara svemir za život koji izaziva osjećaje sreće. Ove godine, Kare će predstaviti nove kolekcije: Caldera, Silencio, Venezia i Concertina, od kojih svaka donosi jedinstvenu kombinaciju boja, materijala i oblika za stvaranje nezaboravnih interijera – objasnila je Morena koja nam je najavila još jednu lijepu vijest – sajamske popuste.

KARE / MEBLO TRADE

– Listopad je u Meblo Tradeu mjesec sajmova. S ponosom najavljujemo naš nastup na dva velika sajma u Zagrebu. Po šesti put zaredom sudjelujemo na sajmu InDizajn u Areni Zagreb od 4. do 6. listopada, a nakon više od 15 godina, vraćamo se i na sajam Ambienta na Zagrebačkom Velesajmu, od 17. do 20. listopada. Povodom ovih događanja, cijeli mjesec listopad posvetili smo posebnim sajamskim pogodnostima. Od 1. do 31. listopada 2024., iskoristite popuste u svim našim salonima i webshopu: 35% do 55% na kuhinje, 25% do 50% na madrace, 25% na Atlas asortiman i 20% na sav preostali asortiman (osim Calligaris proizvoda) – najavila je Morena iz Meblo Tradea.

KARE / MEBLO TRADE

I za kraj, evo par noviteta brenda Atlas.