A stijena u dnevnom boravku? Može!

Predstavljamo vam Stena projects i njihov nov i drugačiji pristup uređenju interijera. Taj tim inovatora, istraživača i dizajnera, vrhunskih majstora iz Čakovca mogu vam usred dnevnog boravka ili u vrtu napraviti pravu špilju

Zamislite wellness u kući za odmor koji izgleda kao da ste ušli u špilju? Bazen sa stijenom, vinski podrum špilju? Ili pak stijenu u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, hodniku, ispred kuće na ulazu ili kao veliki kuhinjski otok? Od sada ne morate maštati? Ekipa iz Čakovca vam uistinu može napraviti sve to. Njihovo ime je Stena projects i iza njega stoji ekipa inovatora, istraživača i dizajnera, vrhunskih majstora koji su se udružili i zajedno stvaraju vrlo posebne zidne i stropne obloge te instalacije.

– Stena projects nastao je kao partnerski projekt obitelji Tot i Trupković i razvijamo ovaj proizvod već 15 godina. Kroz naše partnerstvo ujedinili smo naše znanje i iskustvo, u zajedničkom cilju razvijanja i kreiranja proizvoda po mjeri čovjeka, njegovog životnog prostora i današnjeg načina života. Inovacija, odgovorna estetika i dizajn s naglaskom na očuvanje okoliša i čovječanstva, naše su temeljne vrijednosti – ispričala je Sanja Tot, CEO Stena projectsa, inače vlasnica još jednog projekta Nisha, brenda ručno rađenih dnevnika.

– Kad mi se ukazala prilika da uđem u partnerstvo s divnom, kreativnom ekipom nisam tu priliku htjela propustiti jer vjerujem u ovo što radimo i vjerujem u ogroman potencijal naših proizvoda. Posebnost naših proizvoda je u kreativnosti, originalnom dizajnu, vrhunskoj izvedbi, montaži te kvaliteti materijala. Naime, od polimera razvijenog prema vlastitoj recepturi možemo napraviti umjetne stijene, dekorativne panele, kamene ploče… što god želite. Naime, naš rad rezultat je dugogodišnjeg ispitivanja i testiranja čvrstoće, kvalitete i izdržljivosti. Ulaganjima u tehnološke inovacije, istraživanje i razvoj, te kontinuiranim radom na proizvodima, stvorili smo proizvode koji mogu imati vrlo široku primjenu – od dekorativnih stijena i kamena za poslovne, komercijalne, ugostiteljske, turističke, ali i privatne interijere do dekorativnih kamena za akvarije. Naši proizvodi mogu naći primjenu u interijeru, ali i eksterijeru. Radimo i stupove te obloge koje izgledaju kao kora drveta i umjetna stabla, špilje – kaže Sanja, dodajući kako svakom klijentu i projektu pristupaju individualno te mogu proizvesti dizajn i teksture prema zamislima i željama svakog klijenata.

– Cijeli proizvodni proces započinje i završava kod nas, od izrade modela, kalupa do izrade samog proizvoda, što nam omogućuje da pratimo svaki proces izrade i na taj vam način možemo pružiti garanciju kvalitete proizvoda i izvedenog završnog projekta. Naše umjetne stijene i drva su od poliuretana, a završnim ručnim tehnikama dorade, postižemo potpuno  prirodan izgleda naših stijena i drva, tako da uz to što su vizualno impresivne i na dodir pružaju osjećaj autentičnosti. Posebnost našeg dizajna izrade je u tome da potpuno vjerno prenosimo ljepotu prirodnih nesavršenosti, udubina, izbočina, izloženost raznim vremenskim uvjetima, ljepotu autentičnih boja iz prirode. Svakom projektu pristupamo s istim žarom i pažnjom i svaki je novi projekt, za nas poseban izazov. Lijepo je znati da tvoj proizvod, tvoja kreacija uljepšava interijer i uljepšava svakodnevni život naših klijenata, tako da nam je svaki projekt podjednako drag – kaže Sanja Tot, dodajući kako su do sada napravili stijene u mnogim kafićima, restoranima, hotelima, muzejima, zabavnim parkovima, ali i kućama za odmor, posebice u vinskim podrumima i wellnessima.

– Naši proizvodi omogućuju arhitektima i dizajnerima slobodu kreativnog uključivanja elemenata iz prirode u svoje projekte – rekla je Sanja Tot pokazavši nam fotogaleriju nastalu uz pomoć AI-a i fotografa Tomislava Marcijuša. Btw sve ovo moguće je i izraditi, a evo linka i na Stena projects izvedene projekte.