Kolekcija za male i velike gamere

Ikea je predstavila BRÄNNBOLL kolekciju, inspiriranu raznolikim i promjenjivim potrebama gamera i onih koji s njima žive. Btw znate li da je gaming hobi čak 3,3 milijardi ljudi?

Vi ste bili glazbena generacija. Svi ste nešto svirali, pjevali, imali bendove, išli po koncertima. Imali ste sobe obljepljene plakatima pjevača, čitali Bravo… A mi smo ti mama, nogometna i gaming generacija, nama je sada to važno – kaže mi ovo moj 10-godišnji sin dok pokušava užicati još malo Fife na plejki.

Znam, druga smo generacija. Po svemu.

A kako ti se ovo sviđa? – pitam ga.

– Genijalno je. Pogotovo ovaj stolac za baunsanje – smijemo se.

Naime, IKEA je predstavila novu kolekciju namještaja za gemere kako bi igra bila još zabavnija, udobnija, ugodnija, duža…

Btw znate li uopće koliko ljudi na svijetu su gameri?

Uz brzorastuću globalnu zajednicu, koja danas broji 3,3 milijarde, gaming je najrasprostranjeniji hobi u svijetu, ali i važna aktivnost u životima brojnih ljudi.

– S BRÄNNBOLL kolekcijom prihvaćamo ideju da je gaming namijenjen svima i da mu je mjesto u svakom kutku doma. Riječ je o tome kako ljudima olakšati stvaranje prostora koji se prilagođavaju gamingu, svakodnevnom životu i svemu između – kaže Philip Dilé, razvojni dizajner proizvoda tvrtke IKEA of Sweden.

– Nadamo se da će ova kolekcija ohrabriti prijatelje i obitelji na zajedničko sudjelovanje, donoseći radost i povezivanje kroz zajednička iskustva gaminga. – kažu u Ikei, dodajući kako kolekcija istražuje pametna rješenja za povremene gamere koji cijene stil i funkcionalnost, koji žele igrati zajedno, ali i imati mogućnost bez problema se kretati između različitih platformi i položaja.

– Kolekcija BRÄNNBOLL uključuje razne proizvode, dizajnirane za podršku različitim položajima i situacijama, uključujući i lounge stolicu na napuhavanje. Dodatno, u kolekciji se nalazi i gaming postaja – opremljena sklopivim stolom, integriranim prostorom
za PC kućište i sustavom za kablove – koja se lako pretvara iz mjesta za gaming u diskretnu jedinicu za odlaganje. Kolekciji su dodana i druga rješenja za odlaganje, poput ormarića koji se montira na zid, pomoćnog stola na kotačima, bočnih stolića te višenamjenske košare koja služi i kao pokretni samostojeći stolić. Dodaci i ukrasni elementi, poput podloge za miš, tepiha i lagane deke, smišljeni su kao osobni pečat prostoru za gaming.

BRÄNNBOLL kolekcija donosi živopisne boje i elemente inspirirane uličnim sportovima i athleisure stilom koji spaja duh vježbanja i svakodnevnog života. Evo upoznajte kolekciju u našoj fotogaleriji, a detalje i cijene možete saznati na ovom linku.