Pullman otvorio svoj prvi hotel u Zagrebu

Nakon Brazila, Kine, Francuske, Njemačke, Velike Britanije, SAD-a, Filipina, Vijetnama… od sada je Pullman i u Hrvatskoj. Zavirimo u novootvoreni hotel u zagrebačkom Buzinu

Pullman Hotels & Resorts, premium brend svjetske hotelske grupacije Accor, otvorio je Pullman Zagreb, svoj prvi hotel u Hrvatskoj. Hotel se nalazi u poslovnoj zoni grada, u sklopu City Islanda, samoodržive poslovne zone u zagrebačkom Buzinu.

Novi hotel nudi 193 moderne sobe, apartmane, sofisticirani restoran i lobby bar. Uz najnoviju tehnologiju u sobama, gostima su na raspolaganju i brojne premium pogodnosti, uključujući wellness prostor s dvije saune i modernim fitness centrom. U konferencijskim dvoranama kapaciteta do 150 gostiju, oživjet će inovativni poslovni i dinamični društveni događaji, a moderan restoran Tanto u glavni grad donosi okuse Mediterana. Ova urbana oaza nudi jelovnik temeljen na svježim namirnicama u zabavnoj, opuštenoj atmosferi u kojoj ćete moći uživati od jutra do večeri.

MARKO MIHALJEVIĆ

Hotelom se upravlja u suradnji s MPPD-om, brzorastućom tvrtkom fokusiranom na razvoj i upravljanje hotelima u jugoistočnoj Europi.

– MPPD ima ambicioznu strategiju do 2029. proširiti portfelj na više od 2500 hotelskih soba. Naš multidisciplinarni tim s višegodišnjim iskustvom u razvoju, hotelijerstvu i financijama, pozicionira tvrtku kao ključnog igrača u regiji. Otvaranje Pullmana Zagreb potvrđuje ovu strategiju i naše opredjeljenje prema unaprjeđenju hotelske ponude u ovom dijelu Europe, pružanjem visokih standarda i iskustva gostima kroz međunarodno priznati brend poput Pullmana – komentirao je Janko Vrgoč, partner u MPPD-u.

MARKO MIHALJEVIĆ

City Island Zagreb smješten je u Buzinu, poslovnom središtu Novog Zagreba, u kojem su sjedišta hrvatskih i međunarodnih korporacija. Zbog prometne povezanosti gosti mogu lako stići do povijesnog središta grada i njegovih brojnih atrakcija, a Zračna luka udaljena je samo 12 minuta vožnje.

A koja je posebitost Pullman lanca hotela?

MARKO MIHALJEVIĆ

Pullman je osnovan još davne 1867., a kreiran je kako bi preoblikovao putovanja pronalazeći ravnotežu između posla, života, razonode, well-beinga i društvene povezanosti. Danas je Pullman Hotels & Resorts vodeći svjetski održivi premium brend s ponudom fleksibilnih i inovativnih dvorana za sastanke, događanja i poslovanje, koji  uspješno spaja produktivne radne prostore s onim dinamičnima za druženje.

MARKO MIHALJEVIĆ

Pullman ima više od 150 objekata u živahnim i kozmopolitskim destinacijama diljem svijeta, uključujući važne lokacije kao što su Pullman Paris Montparnasse, Pullman Singapore Orchard, Pullman Suzhou Zhonghui u Kini i Pullman Maldives Maamutaa. Pullman je dio Accora, vodeće svjetske hotelske grupacije s više od 5.700 objekata u više od 110 zemalja i sudjeluje u ALL – Accor Live Limitless – lifestyle programu lojalnosti s pristupom širokom rasponu nagrada, usluga i iskustava.

MARKO MIHALJEVIĆ