Dolazi beba? Evo par savjeta za kupnju namještaja i opreme

Neću vam govoriti što da ne kupujete, nego kakvim stvarima treba dati prednost

Bezbrižno odrastanje predstavlja jedan od najdragocjenijih darova koje roditelji mogu pružiti svojoj djeci. No, baš zbog te želje za bezbrižnošću roditelji znaju i pretjerati. I to od početka. Znam iz vlastitog primjera – nemate ni pojma koliko sam nepotrebnih stvari kupila samo za dolazak djeteta.

No, znam, teško je odoljeti, posebice ako vam je to prvo dijete.

I zato vam neću govorite što da ne kupujete, nego ću vam reći kakve stvari da gledate i tražite.

U prvom redu, prednost dajte multifunkcionalnim stvarima koje “rastu” s djetetom i prilagođavaju se njegovom rastu. Bolje je kupiti jedan kvalitetan krevetić s raznim dodacima koje ćete po potrebi mijenjati ili dokupljivati, nego kupovati neke jeftinije, ali zapravo kratko iskoristive stvari koje će dijete brzo prerasti.

To pravilo vrijedi za krevetić, ali i za ostale ključne komade – hranilicu, prematalicu, kolica.

Važan savjet je i da svu kupnju obavite na vrijeme i u miru, po mogućnosti prije no što dođe beba. Naime, kada se beba rodi teško da ćete imati vremena za obilaske po dućanima i hvatanja povoljnih prilika. Zato, naš je savjet, pripremite se na vrijeme, iskoristite sve akcije, popuste i ostale pogodnosti.

Kad smo kod akcija, Lesnina ima popuste na dječji asortiman. U aktualnoj ponudi u svim Lesnina XXXL centrima i na webshopu u tijeku su posebni popusti na program namijenjen bebama i djeci mlađe dobi. U ponudi se mogu pronaći različiti krevetići i madraci, ali i pokrivači i plahte. Akcija traje do 30. 9. 2024. Evo linka na katalog i nekoliko naših favorita.

KREVET – prije 229 eura, sada 159 eura
KOMODA ZA PREVIJANJE – prije 279 eura, sada 199 eura
KREVET – prije 399 eura, sada 299 eura
KREVET – prije 659 eura, sada 499 eura
HRANILICA – prije 199 eura, sada 119 eura