Le Meridien Lav u Splitu ima novi restoran. Evo kako izgleda kada ga uređuje londonski arhitektonski ured Nous Design
Dugo nisam bila u Splitu, još duže nisam bila u Le Meridien Lavu. Možda bi ovo mogao biti povod, ne znam. Mogu mi to javiti Splićani, da li je i uživo ovako divan, ali zaista me zainteresirao novi talijanski restoran Conlemani u poznatom splitskom hotelu od 5 zvjezdica.
Ugođaj je, s obzirom na ponudu, očekivano, prilično talijanski, a interijer prilično moderan, trendi… Uređivao ga je londonski arhitektonski ured Nous Design i glavni interijerist Nir Gilad s kojim je zapravo nastavljena suradnja koja je započela s uređenjem Lounge bara i restorana 7 PALMI otvorenog prošlog ljeta na plaži hotela.
Projekt preuređenja, kažu, trajao je četiri mjeseca, a od ideje do samog otvorenja, prošlo je manje od devet mjeseci. Na projektu je surađivao tim međunarodnih hotelsko-gastronomskih eksperata. Pored Nous Design studija u razvijanje projekta bile su uključene dvije londonske tvrtke, Planet Food & Beverage Consulting i Vision Hotel Asset Management.
Moj favorit je terasa, sa savršenom kulisom na jahte, brodove, more. Evo kako izgleda ostatak…